Еврейский сайт Украины

Єврейська теологічна семінарія Америки шукає куратора міжнародного проекту «Документи з історії та культури євреїв в архівах України»

Єврейська теологічна семінарія Америки у Нью-Йорку оголошує конкурс на заміщення вакантної посади куратора міжнародного проекту «Документи з історії та культури євреїв в архівах України»

Проект реалізується з 1991 року спільно з Державною архівною службою України за сприяння Асоціації єврейських організацій та общин України (Вааду України). Дотепер видано три путівники з описами фондів архівосховищ Києва, Волинської, Житомирської, Рівненської, Черкаської, Миколаївської, Одеської й Херсонської областей України.

Куратор здійснює наукове й адміністративне керівництво дослідженнями в архівах Львова і Львівської області з метою виявлення фондів, документи яких становлять інтерес для дослідників єврейської історії й культури, та підготовки їхніх археографічних описів. Описи мають відповідати використаному в попередніх виданнях проекту формату. Під час здійснення досліджень куратор має виконувати такі обов’язки:

Оплата праці куратора складає $700–$900 на місяць і здійснюється щомісячно.

Загальні вимоги до кандидатів:

Кваліфікаційні вимоги до кандидатів:

Для участі в конкурсі слід надати такі документи:

Термін подання заявок – до 15 квітня 2017 року.

Заявки слід надсилати на e-mail: dafishman@jtsa.edu

Після розгляду заявок відібраних кандидатів буде запрошено на індивідуальні співбесіди.

Exit mobile version